Oftest stillede spørgsmål

Spørgsmål til vores alarmer

Jo, der er nogle meget små omkostninger forbundet med at have en alarm uden abonnemet. Hvis du har et simkort installeret i din alarm – som vi kraftigt anbefaler – så vil du skulle betale for de SMS & opkald du foretager. Typisk er det en omkostning omkring 20-30 kroner pr. mdr. 

Det er meget nemt at installere din alarm fra os – hvis du kan hænge et billede op, så kan du selv installere vores alarmer! Ved levering har vi allerede kodet alle dine sensorer sammen med alarmen, så teknikken er der allerede styr på, når du åbner for pakken første gang. Du skal blot hænge rumfølerne op de stedet i dit hjem, hvor du vurderer en tyv vil kunne komme ind, og montere vindue- og dørsensorene.

Dit alarmpanel skal placeres et centralt sted i dit hus, hvor en tyv ikke let kan komme til den. Det kan f.eks. være inde i et værelse, i et skab eller et tredje rum. Det der er vigtigt er, placeringen er centralt og at tyven ikke umiddelbart kan se den for let at ødelægge den.  

Rækkevidden på vores sensorer er på ca 25-50 meter i et frit miljø. I et almindeligt hus vil det være ca. 10-15 meter afhængigt af hvor mange tykke mure signalet skal igennem.

Batterilevetiden afhænger meget af kvaliteten af det batteri, du sætter i. Vi leverer naturligvis batterier med produkterne når du køber dem direkte fra fabrikken. Et nyt godt batteri i f.eks. en vinduessensor holder gerne 6-12 måneder alt afhængigt af hvor meget du åbner for vinduet. For hver gang sensoren bliver aktiveret, så tapper det strøm. En dørsensor holder derfor typisk kortere tid, end et vinduessensor, da døren bliver brugt mere.

Spørgsmål til vores overvågningskameraer

Ja, det kan du sagtens! Du bruger blot Smart Life appen, som følger gratis med til alle vores kameraer. Uanset hvor du er på kloden, så kan du tilgå dine kameraer. Du behøver ikke engang Wifi til det – du kan også tilgå via telefonnettet. Dog husk, at der formentlig er lidt længere responstid, da telefonnettet er noget langsommere end wifi – specielt i udlandet.

Ja, alle vores kamera kan optage. Du skal blot tilkøbe et SD-kort og isætte dem, og så er du klar til at gemme dine optagelser! Du kan også tilkøbe en cloud service i Smart Life appen, og så ligger det i “skyen”. Vi sælger ikke cloud service, så vi kan desværre ikke supportere på dette – men det tilkøbes nemt og hurtigt i Smart Life.